diumenge, 23 d’octubre del 2011

Primera prova de foc

Bon partit, han jugat be, però ells millor. I quin poter que tenim!!! Amb menys de 30 minuts d'entrenament el divendres anterior ha fet un molt bon partit... son els gens com els del seu germà... Vindrà de familia?

Feia temps que a cap dels nostres els hi agafava una "pajara", ja no estavem acostumats, però avui n'hem tingut a un creuat en la tercera part que ha estat a punt de no sortir per no estar preparat.... Però res, al final el veure que son un equip l'ha fet estar preparat per sortir.

Potser classificar-nos pel campionat de Catalunya faci por, de moment sembla que en tenim opcions... Però potser si juguem amb equips d'alt nivell ens fa millorar, qui sap.

http://www.estoesdemasiadoparamicabeza.biz/
L'entrenador. Sobre aquesta part de la crònica. 6a fila primer botó (blau cel).
Els jugadors.... Sobre el comentari del seu entrenador 6a fila 5è botó (taronja)
I els pares.... 3a fila 5è botó (taronja)

El llagrimeta del Guinardó.

2 comentaris:

  1. ... estic d'acord, aquest porter apunta maneres, tot i el patiment de la seva mare a les grades el seu treball va ser impecable, així com el de la resta dels jugadors que van lluitar de valent, i el petit +10 tant ràpid com sempre apareixia com una bala quan menys t'ho esperaves! Ole quin eqip de valents, ole quins nanos més guapos! Susana

    ResponElimina
  2. Ja ja, el pobre porta un comptaquilometres als patins i per a tenir un sobre de cromos desprès del partit ha de fer un mínim de quilometratge....

    ResponElimina